January 2018 Board Minutes

Minutes – Board Meeting

Boise Unitarian Universalist Fellowship

January 18, 2018

BUUF Library

6200 Garrett Street, Garden City, Idaho

Present:

Board Members:  George Raino, Sue Stadler, Sandy Cruise, Lori Watsen, Matthew Sabin, Linden Boice, Sarah Bratley, Gwyn Reid, Harriet Shaklee

 

Other:  Reverend Sara LaWall

 

Board Members not Present: 

 

Action

Number

Decision

Notes

Motion

 

 

20180118-1

Accept Consent Agenda

(note correction to Sandy Cruise’s name)

Moved: Linden Boice

  Seconded: Sarah Bratley

__XX_  Pass

 

Voice Vote?  Yes 

Motion

 

 

20180118-2

Move that Boise Unitarian Universalist Fellowship Board of Directors officially support the Liberal Religious Educators Association (LREDA) proposal to get their proposal on the agenda for the June UUA General Assembly: to change the bylaws requirement for being delegate to General Assembly to include LREDA-credentialed religious educators serving congregations.

Moved: Gwyn Reid

Seconded: Harriet Shaklee

_XX__  Pass

Voice Vote? Yes

Motion

 

 

20180118-3

Move that the Boise Unitarian Universalist Fellowship Board of Directors support the proposal from BUUF’s task force on partnership with the Magic Valley UU Fellowship (MVUUF) that the special appeal for the BUUF February 10, 2018 auction be designated for the MVUUF 25th anniversary celebration.

 

Moved: Sue Stadler

Seconded: George Raino

_XX_  Pass

Voice Vote?    Yes

 

 

Agenda – Business Meeting

 

6:50    Business Meeting

·        Consent Agenda – Vote Required (10 minutes)

o   Minutes – December 19, 2017 Board Meeting

o   Treasurer’s Report

o   Minister’s Report

o   Director of Religious Exploration Report

o   President’s Report

o   Questions/Discussion of Consent Agenda Items

Action Items

7:00  Request from Emmie Schlobohm for BUUF to support LREDA Bylaws amendment on agenda for UUA General Assembly – 2018    10 minutes

7:10  Auction Special Appeal Requests   20 minutes

Discussion Items

7:30  Budget Discussion   (20 minutes)

7:50   Policy Discussion   (20 minutes)

8:10      BREAK (10 minutes-if needed)

8:20      Leadership Development Opportunities (10 minutes)

8:30   Ends Discussion  (15 minutes)

8:45      Executive Session (10-15 minutes)

o   Adjourn